Jdi na obsah Jdi na menu
 


Event k oslavě Výročí 25 let Settlers!

24. 7. 2018

s1.jpg

 

 

 

 

Tento rok jsme se dočkali 25. výročí prvního vydání hry Settlers a jejich tvůrci nás o oslavy v žádném případě nepřipraví! :-)

Start: 24.9.2018 10:00
Konec: 8.10.2018 10:00

Ve spojitosti s touto událostí je připraven herní event zatím na test serveru. Aktuálně přinášíme předběžné informace o eventu, které jsme zjistili na wiki a testovacím serveru:

Hlavním tématem bude přispívání BALÓNKŮ do speciálního systému, který bude fungovat napříč celým světem.

Balónky darujete kliknutím na starostu > Událost > Balónek > Darovat.

Cílem celé komunity hráčů Settlers Online bude sdílet určené množství balónků (uvedeno je celkem pro první cíl celé Settlers Online komunity - 500 Milionů balónků). Jakmile se tohoto cíle dosáhne, všichni hráči (i ti co event nehráli) obdrží předem stanovenou hlavní odměnu (Je uvedena odměna takí Hlavní stan osadníků (220 osadníků a sběrné místo jako sklad). Následně by měla začít druhá fáze s podobným účelem.

Hlavní produkce balónků bude prostřednictvím speciální budovy, která se objeví na eventovém ostrůvku mezi S4/S5. V této budově budete moci využívat Vaše zdroje k výrobě balónků viz obrázek:

fest.png

 

Tato produkce bude vylepšitelná speciáním bonusem - dortem, který vyrobíte z posbíraných předmětů, avšak POZOR!:

  • LEVEL 1-50 Může sbírat pouze těsto!
  • LEVEL 51-75 Může sbírat pouze svíčky!
    • Pro výrobu dortů potřebujete oba typy surovin, takže bude potřeba směňovat s nižšími/vyššími levely!

V tomto odkaze (aktuálně už i na settlers wiki) naleznete tabulku, kde BB píší kolik a kterých surovin bude potřeba na výrobu určitého množství balónků (1. sloupec je Váš level, dle kterého Vám budova určí možnosti výroby - např. na levelu 10 nebudete moci vyrábět balónky z mincí, které můžete vyrábět od 35 do 53 levelu)

Další balónky budou k dispozici ve speciálních dobrech a eventových úkolech.

Novinky a odměny:

  • Do hry přibyde nový typ generála - Doktor, který bude obnovovat 30% padlých vojáků v bitvě, jeho síla bude stejná jako u zkušeného generála. (získat půjde za přispívání balónků v úkolu)
     
  • Nová budova - Strážná věž (Scouting Post) - tato budova bude vylepšovat ZKUŠENOSTI, které získáte v dobrech (dle dostupných informací bude přírůstek zkušeností za zabité nepřátele na 2 hodiny +20%) a za tuto výhodu se bude platit surovinami, které se běžně potřebují na výrobu knih.
     
  • Implementovány budou PERMANENTNÍ změny vzhledů budov na retro vzhledy (bude dostupný i předmět, který vzhled zase zruší).

 

Více informací v angličtině naleznete na wiki: http://settlersonlinewiki.eu/en/events/anniversary-event-2018/

 

Spoustu balónků a bohatou odměnu přeje CTK!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář