Jdi na obsah Jdi na menu
 


Excelsior

Vzducholoď Excelsior je umístěna v levém dolním rohu vašeho ostrova počínaje dosažením 21. levelu. Za každodenní přihlášení, splnění denního úkolu a sběr surovin po mapě máte možnost získat fialové krystaly, které se pak dají použít po otevření vzducholodi na získání dobrodružství, surovin, oblastních bonusů a v neposlední řadě také diamantů, doplnění do dolů, budovy a podobně.

Po otevření vzducholodi, kliknutím tlačítka myši  si můžete vybrat dle svého levelu možnosti získání těchto odměn, POZOR po vyčerpání krystalů se čerpají diamanty, ale to se moc nevyplatí.

 

Excelsior má tři druhy hledání dokumentů a to:

Dopisy (level 21, 37, 53)
Po investování do hledání dopisů a složení skládanky získáte dopisy s různými úkoly pro splnění. Jako odměna za jejich splnění je vždy 50 diamantů (u levelu 53 je to také recept na výrobu RUKOPISU v Raritní zásobárně). Dalšími odměnami jsou oblastní bonusy na ostrov a menší množství surovin. Přesnou strukturu úkolů a odměn najdete v odkaze dole.

yes Doporučení pro hráče, kteří šetří diamanty. Skládejte level 21 dopisy, které se složí z pouhých 3 kusů útržek mapy a plňte jednoduché úkoly za 50 diamantů. :-)


Cestovní průvodci (level 28, 44, 63)
Při investici zde získáte hlavní odměnou útržky map dobrodružství zvaných Podniky. Jsou to kombinace Scénářů a klasických Dobrodružství se speciálními odměnami. Dále lze získat útržky mapy, oblastní bonusy a doplnění do dolů. Koknrétně níže v odkaze.


Knihy (level 58, 65)
Po dosažení levelu 58 zde můžete nasbírat (ze 60 stránek!) Speciální sbírku následných dobrodružství o Zlé Královně. Po dokončení těchto obtížných dobrodružství získáte spousty surovin, možná nějaké budovy, dekorace a Recepty do Raritní zásobárny (SVAZEK, KODEX), ale především Epickou Farmu.

Navíc za investici krystalů obdržíte hvězdné mince a oblastní bonus Náboráře.

Hráči na levelu 65 již mají k dispozici možnosti získat Obsidián a sérii velmi obtížných dobrodružství, ze kterých budou získávat různé odměny a suroviny na další epické budovy (viz. kupec budovy za Obsidián) a z posledního dobra získají Epickou Kovárnu.


ZDE je podrobný popis v angličtině, ale jsou na něm vidět veškeré odměny včetně postupného otevírání :-)
 

Ohledně fungování excelsioru také rádi poradíme na cechovém chatu či ve zprávách/šeptu.

 
excelsior.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář