Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbalový event - MS 2018

23. 5. 2018

fotbal.pngmic.png

Start: 26. června 2018 (10:00)
Konec eventu: 17. července 2018 (10:00)

Utratit míče lze do: 24. července 2018 (10:00)
Minimální level: 16+

 

Opět se na ostrov Settlerů vrací Event k příležitosti MS ve fotbale!

Event je mixem Vánočního a Velikonočního eventu. Najdeme tu "adventní" kalendář, který bude poskytovat odměny za denní přihlášení, jako o Vánocích.

Měnou eventu jsou Fotbalové míče, které se budou dát získat z Fotbalových dobrodružství (Nově i jako odměna z běžných dobrodružství, množství naleznete v odkaze níže), od průzkumníků, za plnění úkolových linií a úspěchů.
Pro Fotbalová dobrodružství bude potřeba kompletovat sbírky (určené k porážení táborů na fotbalových hřištích) - předměty na ně naleznete na mapě ostrova, taktéž je Vám budou nosit průzkumníci a také budou jako odměna při plnění denních úkolů.

Co se týče odměn, stojí za zmínku Plovoucí domy (dostupné zdarma v kalendáři) a za míče se rozhodně vyplatí koupit Šťastný průzkumník (Má šanci přínést bonusy vč. Pytle duhového sněhu navíc ke každému hledání), Klášter případně i tradiční fotbalové hřiště, které poskytuje bonusy.

Novinka ve hře je také Geolog, určen k rychlému hledání větších nalezišť kamenů. Super výhodný je na hledání žulových ložisek pro hráče levelu 60+, ale možná ho využijí i nižší levely hráčů (na kámen a mramor).


Bližší informace, které jsou momentálně dostupné najdete zde.

 

Hodně štěstí při lovu míčů a hodně nastřílených gólů!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář